Aštrus Kimchi ir fermentuotų habanero pipirų padažas. Natūrali ilga fermentacija padažui suteikia sodrų ir stiprų skonį, kuris puikiai tiks pagardinti įvairiems patiekalams.
Sudėtis: Pekino kopūstas, kriaušės, svogūnai, žuvies padažas (ančiuviai (80 proc.), druska), saeujeot fermentuotos krevetės, gochugaru čili pipirai, fermentuoti habanero pipirai imbieras, tirštiklis ksantano derva (natūralios kilmės), jūros druska
Grynasis kiekis: 175 ml
Aštrumo lygis: 4/5
Galiojimas: Netrumpiau kaip 120 d. nuo pristatymo
Pagaminta Lietuvoje
Užsakymus įprastai išsiunčiame pirmadieniais ir ketvirtadieniais, pristatymas užtrunka vieną darbo dieną.
Užsakant prekes su pristatymu į paštomatą labai svarbu, jog užsakymą atsiimtumėte tą pačią dieną, kai gaunate žinutę apie jo pristatymą.
Prekių išsiuntimas gali nežymiai vėluoti esant didesniam užsakymų kiekiui.
Atkreipkite dėmesį: Produkto nuotraukos pasirinktos tik dėl aiškesnio vizualinio pateikimo. Užsakant prekes su pristatymu į paštomatus, kimchi pristatomi sufasuoti į tam pritaikytą pakuotę. Dėja, bet dėl produkto specifikos ir pristatymo metu vis pasitaikančių incidentų, neturime galimybės kimchi pristatyti stiklo taroje.
Trumpiausiai kimchi būtų galima apibūdinti kaip fermentuotas daržoves su įvairiais prieskoniais, prieskoninėmis daržovėmis, jūros gerybėmis ar jūros dumbliais. Tradiciškai jų pagrindą sudaro pekino kopūstai, tačiau kimchi yra labiau gamybos metodas, o ne konkretus patiekalas, taigi dažnai naudojamos ir kitos daržovės - morkos, agurkai, smidrai ir kt.
Nebūtinai, gaminame ir visai neaštrių kimchi! Vis gi, įprastai kimchi būna daugiau ar mažiau aštrus.
Kimchi reikia laikyti šaldytuve, nuo 2 °C iki 6°C, sandariai uždarytą, kad būtų išvengta kvapų sklidimo ir išsaugota jo kokybė.
Visi mūsų kimchi galioja ne mažiau kaip 4 mėnesius nuo pristatymo dienos, laikant juos tinkamomis sąlygomis. Atidarius pakuotę rekomenduojame kimchi suvartoti per 7 dienų laikotarpį.
Taip, tiesa! Kimchi su laiku keičiasi – fermentacijos proceso metu skonis intensyvėja, kimchi tampa vis stipresnio umami skonio ir labiau išreikštų poskonių. Dėl šios priežasties visada rekomenduojame užsisakius didesnį kiekį "pabrandinti" kimchi savo šaldytuve dar kelias savaites.